ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Τρόποι πληρωμής, με Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro), ή με αντικαταβολή στον διακομιστή της κούριερ κατα την παραλαβή.

Οι dromoiaromatos.gr δεν φέρουν καμία ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Για παραγγελίες άνω των 39Ε σας παρέχουμε δωρεάν μεταφορά.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες. Η περιγραφή και οι τιμές των προϊόντων μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας θα σας αποστέλλονται πάντα τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας έχουμε δικαίωμα μη εκπληρώσεις, και αν έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το είδος του παραστατικού που επιθυμεί απόδειξη ή τιμολόγιο.

Για Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό τα στοιχεία μας είναι:
Τράπεζα: Eurobank
IBAN: GR3202604090000230100434953
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0409.23.0100434953
Ονομα Λογαριασμού: Ελένη Πίπιλα