ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ DROMOIAROMATOS.GR

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα dromoiaromatos.gr. Παρακαλούμε διαβάστε τα παρακάτω προσεκτικά.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της ιστοσελίδας dromoiaromatos.gr και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών της, περιγράφουν τη συλλογή των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/πελατών, τη χρήση των δεδομένων αυτών και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τα πνευματικά δικαιώματα και το περιεχόμενο του παρόντος διαδυκτιακού χώρου (προγράμματα, φωτογραφίες, πληροφορίες, δεδομένα) προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους dromoiaromatos.gr Πίπιλα Ελένη και Πίπιλα Στέλλα. Δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως μεταβίβαση, εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης φωτογραφιών, λογοτύπων, ονομάτων, σημάτων κλπ. που εμφανίζονται και αντιπροσωπεύουν το dromoiaromatos.gr, διότι προστατεύονται από τις διατάξεις περί εμπορικών σημάτων.

Η βασική μας φροντίδα είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα dromoiaromatos.gr σχετικά με την ποιότητα, την ποσότητα, τα χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβείς.

Στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο χρώμα και στο μεγεθος σε σχέση με την πραγματικότητα.

Οι dromoiaromatos.gr δεν ευθύνονται για την πιστότητα και ακρίβεια των πληροφοριών που λαμβάνει ο χρήστης μέσω του δικτύου, ούτε για τις αδυναμίες του δικτύου και τυχόν σφαλμάτων κατά τη μεταφορά δεδομένων και πληροφοριών (αποθήκευση ιών κλπ.). Οι όποιες αναφορές και παραπομπές (links) σε άλλους διαδικτυακούς χώρους παρέχεται για τη διευκόλυνση του χρήστη και οι dromoiaromatos.gr δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στους διαδικτυακούς αυτούς χώρους ούτε για την επάρκεια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο, μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Eurobank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό μας.

Στην διαδικασία αυτή,δεν έχουμε καμία συμμετοχή στα στοιχεία της κάρτας σας και ούτε δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Κάρτας, το κατάστημά μας δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει καμία υποχρέωση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dromoiaromatos.gr έχει το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των παρόντων Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών, πλην της δημοσιεύσεώς τους στην γνωστή ιστοσελίδα του.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για:

  • την εξυπηρέτηση της εμπειρίας πλοήγησής σας στην ιστοσελίδας μας,
  • την αποστολή ειδικών προσφορών μας σε εσας,
  • την διαχείριση και πρόσβαση του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδας μας

Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε email με ειδικές προσφορές παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε στο εμαιλ: sales@dromoiaromatos.gr και θα σας αφαιρέσουμε από την λίστα του newsletter μας.

Παρακαλούμε για την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος dromoiaromatos.gr βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε απόλυτα και ανεπιφύλακτα με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις χρήσης.